Buď správcem tohoto profilu

Kapela

Plus Mínus



Aktivní roky: 1999 -



Plus Mínus
Slovenská punkrocková skupina

Kapela PLUS MÍNUS vznikla koncom roka 1999
Plus Mínus je kapela,ktorej členovia sa muzikou hlavne bavia a robia ju pre radosť a zo srdca.

Aktuálnu zostavu kapely tvoria:

GZA - spev
WAYO - gitara
DODO - bicie
MOONDOG - basa
HORSO - gitara

Diskografia:

2000 CD "133" Universal music
2002 EP "Workoholix" Cecek records
2004 EP "When i can´t sleep" Empty pocket records
2005 CD "Unity split" w/Flippin Beans (released in Finland)
2006 CD "Najvyšší čas" Forza music
2010 EP "PM 2010" Empty pocket records (free download)

Čestný členovia kapely,čiže tí,ktorí boli jej súčasťou v minulosti:

Marek/Cibi vokál /2000/
Robo/Bob the pop gitara /2000-2001/
Mára vokál /2001/
Dawe gitara /2002/
Lochy gitara /2000-2003/
Brad gitara /2003/
Craig gitara /2003/
Adrian bicie /2003/
Tomáš gitara /2004-2005/
Fero gitara /2004-2005/
Blinker basa /2005-2008 a 2010/
Hoťo /2010-2011-2012/
Hulo /2010-2012/
2017-10-09, martin